Saša naredio - Slavica i Tanja se pomirile

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša naredio - Slavica i Tanja se pomirile

Posle više godina na istoj sceni našle su se Slavica Ćukteraš (25) i njena vršnjakinja Tanja Savić. One su po naređenju Saše Popovića, direktora "Granda" učestvovale u "Natpevavanju", jednom od najzanimljivijih segmenata "Grand šoua".

Iako su već godinama u svađi i koriste svaku priliku da jedna drugi ocrne u novinama, obe pevačice morale su da se povinuju željama Popovića. I ne samo što su zajedno pevale, već je sve izvesniji i njihov duet. Tanja je nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << javno rekla da nema nameru da snimi zajedničku pesmu sa bivšom drugaricom, ali će očigledno morati da promeni mišljenje.

Njihovo zajedničko pojavljivanje na Grandovoj sceni znatiželjno su iz prikrajka gledale kolege, ali je nastup prošao bez problema. Slavica i Tanja su se pokazale kao profesionalci, koje mogu čak i da zapevaju zajedno kada im to zatraži direktor "Granda".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić: Pomirenje po direktivi Saše Popovića

Izvor: Svet, 22.Maj.2010

Posle više godina na istoj sceni, rame uz rame, našle su se Slavica Ćukteraš i njena koleginica Tanja Savić. One su po naređenju Saše Popovića, direktora "Granda" učestvovale u segmentu "Natpevavanju", jednom od najzanimljivijih emisije "Grand šou". Iako su već godinama u svađi, obe pevačice...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.