Saša Radulović započeo kampanju

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Radulović započeo kampanju

Beograd -- Bivši ministar Saša Radulović pokrenuo je sajt na kom je objavio program svog pokreta i pozvao građane da podrže listu s kojom će nastupiti na izborima.

Na sajtu takođe postoji mogućnost popunjavanja pristupnice za članstvo u pokretu "Dosta je bilo", sa kojim će Radulović nastupiti na predstojećim izborima, piše Novi magazin.

"Mi nismo stranka. Mi nemamo partijski zaposlene članove u javnom sektoru koji sada rade na njihovim stranačkim kampanjama. Takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nećemo ni biti. Mi nemamo tajkune i interesne grupe iza sebe, nemamo privilegovane stranačke privredike koji dobijaju subvencije i ugovore od javnih preduzeća i države. Nećemo ih nikada ni imati", stoji na sajtu pokreta, a prenosi portal Novog magazina.

"Mi smo građani koji zajedno sa vama plaćaju sve to. Mi smo građani koji plaćaju poreze da bi parazitski partijski sistem mogao sebe da finansira preko naših leđa. Mi smo udruženje građana koje pokreće duboke promene u društvu. Dosta je bilo – Saša Radulović", navedeno je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.