Saša Radulović nenajavljeno došao na sednicu RIK-a

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Radulović nenajavljeno došao na sednicu RIK-a

Predsednički kandidat Saša Radulović došao je večeras nenajavljeno na sednicu RIK-a na kojoj se raspravlja o kandidaturi Luke Maksimovića, alijas Ljubiše Belog Preletačevića.

Nakon što mu je predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević objasnio da kao kandidat ne može prisustvovati sednici, Radulović je napustio sednicu, negodujući pri tome, uz pitanje po kom članu zakona ne može da prisustvuje sednici.

- Odbijate listu koja Aleksandra Vučića može da košta izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - rekao je Radulović obraćajući se pri izlasku članovima RIK-a.

On je, inače, ranije apelovao na građane da daju potpis za kandidaturu Luke Maksimovića.

RIK na popodnevnoj sednici razmatra i odlučuje o kandidaturi Luke Maksimovića, alijas Ljubiše Preletačevića Belog.

Na dnevnom redu je predlog zaključka o otklanjanju nedostataka kandidature, koju je podnela grupa građana "Beli - Samo jako".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIDER DJB NA RASRAVI O PRELETAČEVIĆU: Radulović došao na sednicu RIK, pa izbačen

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Nakon što mu je predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević objasnio da kao kandidat ne može prisustvovati sednici, Radulović je napustio sednicu, negodujući pri tome, uz pitanje po kom članu zakona ne može da prisustvuje sednici.."Odbijate listu koja Aleksandra Vučića može da košta izbora",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.