Izvor: Piplmetar.rs, 01.Dec.2023, 02:30

Saša Popović iza osmeha krije pravo lice, ali ona ga je raskrinkala: Strog je, ume i da podvikne…

Kakav je Saša Popović kad se kamere ugase otkrila je Aleksandra
Sašu Popovića već dve decenije svake subote imamo priliku da ga gledamo u “Zvezdama Granda”, i to uvek nasmejanog i raspoloženog za zezanje. Međutim, kakav je Saša Popović kada se kamere ugase zna samo njegova porodica, prijatelji i brojni pevači koji su nekada sarađivali s njim.
Ata images

I dok je privatno uvek raspoložen za zezanje, u poslu je, kako tvrdi Aleksandra Mladenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << veoma strog.
– Jeste strog. On je prvenstveno jedan predivan čovek, uvek mi je davao dobronamerne savete, ali nekad ume i da podvikne: “Aleksandra ne može to tako”, ali uvek sam imala podršku. Njegovi saveti su zlata vredni, on kad nešto kaže to bude tako. On je čovek sto godina u ovom poslu i gleda nas kao svoju decu – otkrila je Aleksandra u novom broju Sveta.
Pročitajte Suzana otkrila kakav je Saša Popović u privatnom životu – Ume da bude impulsivan Ma, šta da joj je govorio, Aleksandra tvrdi da mu nikada nije protivrečila.
– Nisam mu nikad protivrečila, umem da kažem kad mi se nešto ne dopada, ali on na kraju uvek bude u pravu. Koliko god ja negodovala, Saša je na kraju u pravu – tvrdi pevačica.
Ata images

A, kakav je Saša Popović prema prijateljima i saradnicima, nedavno je otkrio i kompozitor Goran Ratković Rale u intervjuu za Kurir.
On je ispričao da mu je Popović godinama pozajmljivao pare, te da je on na njega gledao kao na banku. Međutim, da bi ga sprečio da se sve više uvlači u dugove, Saša mu je jednom priliko rekao da mu trenutno duguje preko 60.000 evra, te da mu on taj dug otpisuje, ali da više neće da mu pozajmljuje novac.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.