Saša Paunović zakazao sam svoju smenu: Prevario građane Paraćina i dobio još šest meseci da UNIŠTAVA grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Paunović zakazao sam svoju smenu: Prevario građane Paraćina i dobio još šest meseci da UNIŠTAVA grad

Gubi podršku građana i odbornika

Predsednik opštine Paraćin i potpredsednik DS-a Saša Paunović zakazao je sednicu Skupštine opštine Paraćin za 19 časova na kojoj je tema bila njegova smena.

Pročitajte i:

Nakon jučerašnjeg napuštanja vladajuće većine od strane odbornika SPS-a, Paunović se uplašio da će to izazvati lančanu reakciju i da će početi i ostali odbornici da ga napuštaju. Imajuci u vidu da je za poslednju sednicu Skupštine opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Paraćin, održane prošlog četvrtka, jedva skupio kvorum, odlučio je da odbornici glasaju o njegovom poverenju. Računajući da je bolje da to uradi sada, dok još ima kakvu takvu većinu, nego da sačeka još koji dan kada je uopšte ne bude imao.

Zbog velikog broja afera koje su otkrivene u Opštini Paraćin i zbog okretanja Paunovića protiv svoje države veliki broj odbornika odlučio je da ga napusti. Kada je uvideo da je to realnost i da se njegovoj strahovladi bliži kraj potrudio se da prevarom sebi kupi vreme.

Izglasavanjem poverenja predsedniku opštine koje je on organizovao dobio je još šest meseci. Poznato je da prema zakonu može samo jednom u šest meseci da se glasa za poverenje predsednika opštine.

Na ovaj način on je dobio novih šest meseci za dodatno uništavanje Paraćina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.