Saša Matić dva puta napunio zagrebačku Arenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić dva puta napunio zagrebačku Arenu

Sprski pevač Saša Matić u dva dana održao je dva koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni, tokom kojih ga je čulo i videlo oko 30.000 pretežno mladih, među kojima su dominirale devojke, srednjoškolke, piše Jutarnji list.

Navodi se da je prosek godina publike bio između 16 i 19 godina.

Saša Matić je uoči prvog nastupa u prepunoj Areni za ovaj zagrebački dnevnik rekao da stvarno nije očekivao da će uspeti da napravi čak dva koncerta u tom prostoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Za njega je, kazao je, to zaista veliki uspeh.

Kad sam čuo da ćemo morati da sviramo dva koncerta, neke moje kolege su mi čak i čestitali na tome, govoreći da sam ja jedini pevač iz Srbije koji je uspeo u Zagrebu da svira dva dana za redom", kazao je Matić.

Rekao je da je njegova muzika koncipirana tako da je mogu slušati svi, od sedam do 77 godina.

"Drago mi je da pevam i za mlade i za srednju generaciju, pa i za one malo starije", rekao je Matić.

A gosti na koncertu su mu, kaže, sve prijatelji koje je pozvao: Željka Samardžića, Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Editu Aradinović i Aleksandru Prijović, a sa svojim velikim uzorom zapevao je i Valentino Perutina, pobednik talent showa Extra FM-a, radija koji je bio jedan od organizatora koncerata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.