Sasa Kovacevic u DEPRESIJI zbog razvoda roditelja

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasa Kovacevic u DEPRESIJI zbog razvoda roditelja

Saša je, kao i Rade, davao sve od sebe da ih pomiri. Iz godine u godinu svađe su bile sve češće i češće. Sukob je konačno kulminirao i uskoro će dobiti sudski epilog - zaključio je izvor.

Pop pevač Saša Kovačević pao je u tešku depresiju pošto su njegovi roditelji pred razlazom.

Kako saznaje “Srpski telegraf”, otac i majka popularnog muzičara su posle nekoliko decenija zajedničkog života rešili da se razvedu.

–  Saša je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mnogo osetljiv kada je o porodici reč, pa je i razvod roditelja doživeo kao brdolom. Iako su do poslednjeg momenta on i njegov brat Rade polagali sve nade u pomirenje mame Milene i tate Dragana, do toga nije došlo. Naprotiv, Milena se iselila iz njihovog porodičnog stana u Zemunu i sada živi sama na Novom Beogradu u stanu dva sprata ispod dupleksa u kojem žive njeni sinovi – otkrila je bliska prijateljica pop pevača.

Pevač je zajedno sa bratom Radetom činio sve kako ne bi došlo do ovoga. Pokušavali su na sve načine to da spreče, ali nisu uspeli.

– Saša je, kao i Rade, davao sve od sebe da ih pomiri. Iz godine u godinu svađe su bile sve češće i češće. Sukob je konačno kulminirao i uskoro će dobiti sudski epilog – zaključio je izvor.

Autor: N. Petričević

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.