Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako

Izvor: Blic, 31.Mar.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako

Posle skoka sa mosta visokog 180 metara, popularni pevač je snimanje spota za pesmu „Branim“ nastavio u lepšem ambijentu, na velikom krevetu sa lepom glumicom. Lepotica: Matea Milosavljević dobila je angažman u Sašinom spotu

Saša Kovačević je zamislio da se spot za novu pesmu snima iz tri dela. Kako kaže, nikada do sada se nije ovoliko trudio ni oko jednog projekta, a skok sa mosta na Đurđevića Tari je najbolji pokazatelj za to.

- Te scene smo jedva snimili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije mi bilo svejedno kada je trebalo da se popnem po jakom vetru na nekoliko desetina metara. Bio sam vezan sajlama i bezbedan - kaže Saša, koji se potpuno oporavio od nedavne operacije koju je imao na grlu .

- Što se tiče zdravlja, bolje se osećam posle operacije, ali opet je proleće donelo nove probleme sa grlom i disajnim putevima. U ljubavi sa druge strane, sve je u savršenom redu i ja tu ništa ne bih menjao - pohvalio se Saša za „Blic“.

On je inače u vezi sa Jovanom Jocić, koju je 2012. upoznao upravo na snimanju spota. Ovog puta, plan je ipak malo drugačiji.

- Ne, ne, neću se ja valjati po krevetu sa lepom devojkom, kako ste navikli, već glumac kog smo unajmili. U pitanju je ljubavna priča i potrudili smo se da to ljudima i dočaramo - kaže pevač.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Kovačević: Ljubav me hoće, ali zdravlje nikako

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2014

BEOGRAD - Poslije skoka sa mosta visokog 180 metara, popularni pjevač Saša Kovačević je snimanje spota za pesmu „Branim“ nastavio u ljepšem ambijentu, na velikom krevetu sa lepom glumicom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.