Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković gost Novog dana

Gost Novog dana televizije N1 u ponedeljak biće zaštitnik građana Saša Janković.

Nakon što je premijer izjavio da iza rušenja u Savamali stoje gradske vlasti – nijedna nadležna institucija se nije obratila javnosti kako bismo dobili odgovore na pitanje, ko je naredio rušenje objekata u centru Beograda, ko su ljudi sa fantomkama, ko je sve umešan i ko je odgovoran za činjenje, a ko za nečinjenje.

U temi jutra Novog dana naš gost je zaštitik građana, Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Janković. Sa njim razgovaramo o tome da li je i koliko ovaj slučaj kompromitovao naše institucije, da li bi sve bilo zaboravljeno da nije bilo pritiska javnosti, hoće li nadležni reagovati i da li se preko režimskih medija stvara atmosfera straha?

Aktuelnosti kroz pregled dnevne štampe komentariše Milivoje Mihajlović, direktor Radio Beograda.

Trideset pet malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji dobilo je oznaku poverenja u elektronskoj trgovini (E-Trustmark) koja je dodeljena u okviru aktvnosti projekta Razvoj elektronskog poslovanja koji finansira Evropska unija iz IPA pretpristupnih fondova. Šta oznaka poverenja znači za domaća preduzeća, kakve benefite mogu imati od toga? O ovoj temi razgovaramo sa Lešekom Jakubovskim, vođom projekta Elektronska trgovina.

U petak, 17. juna u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se se četrnaesta regionalna manifestacija Noć knjige. Najavljujemo manifestaciju i predstavljamo nove, popularne naslove.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.