Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Đukić prvak u „prefu“

Istinski zaljubljenici u preferans vikend su proveli u prostorijama hotela „Slavija", gde je održano prvo prvenstvo Beograda u preferansu. Najbolji je bio Saša Đukić iz Beograda koji je kući odneo pehar i 2.500 evra.

Na turniru je učestvovalo 159 takmičara, a takmičenje je imalo međunarodni karakter ukoliko se zna da su učešće uzeli igrači iz Crne Gore i Hrvatske. Ipak, glavni motiv organizatora bio je i da se na turniru posle nekog vremena sretnu stari prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dobro se ispričaju dok mešaju i dele karte. Turnir pretenduje da postane tradicionalan.

Prve tri nagrade otišle su Beograšanima, Saši Đukiću Srđanu Đorđeviću i Branislavu Živkoviću, koji su osvojili 2.500, 1.500 i 1.000 evra. Novčane nagrade osvojilo je deset prvoplasiranih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.