Šarović: Radikali jedini mogu da se suprotstave svima

Izvor: Blic, 18.Feb.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović: Radikali jedini mogu da se suprotstave svima

Beograd - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović izjavio je danas da se Srbija mora okrenuti tradicionalnim prijateljima i da je jedini moćni saveznik na koga se može računati Rusija.

Šarović je gostujući na B92 rekao da je politika radikala dosledna svih prethodnih godina i da su jedini hrabri da se suprotstave svakom režimu.

On je ponovio da je slogan ove stranke na predstojećim izborima "I Kosovo i Rusija" i naglasio da su politike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovih stranačkih protivnika "Kosovo i EU", "Moskva i Brisel" propale.

On kaže da će glavni zadatak, ukoliko SRS bude učestvovala u vlasti u Beogradu, biti da se "spreče pljačke".

Za projekat "Beograd na vodi" kaže da je trebalo raspisati medjunarodni tender i upitao se ko će biti u mogućnostio da kupi stan u tom delu gradu.

Govoreći o zajedničkom izlazku na predstojeće izbore sa Obrazom i Srpskim nacionalnim pokretom "Naši", on je rekao da su se udružili jer između njih ne postoje ideološke razlike.

Šarović je ponovio da su politički razlozi zbog kojih je njihov lider Vojislav Šešelj nakon operacije karcinoma debelog creva i hemoterapije stavljen u izolaciju i da na taj način sud u Hagu "hoće da unište njegovo zdravlje i da postupak završe likvidacijom bez donošenja sudske presude".

Šarović je rekao i da je ovo prvo pojavljivanje radikala u poslednje dve godine na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i da je to dovoljan znak koga se vlast plaši.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarović:Radikali mogu da se suprotstave svima

Izvor: Akter, 18.Feb.2014

Nemanja Šarović izjavio je danas da se Srbija mora okrenuti tradicionalnim prijateljima i da je jedini moćni saveznik na koga se može računati Rusija

Nastavak na Akter...

SRS: I Kosovo i Rusija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2014

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović izjavio je danas da se Srbija mora okrenuti tradicionalnim prijateljima i da je jedini moćni saveznik na koga se može računati Rusija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.