Šarliz Teron: Volim da igram nevaljale devojke

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron: Volim da igram nevaljale devojke

Šarliz Teron igraće Zlu kraljicu u filmu "Snežana i Lovac", te je tim povodom izjavila kako obožava da se nađe u ulozi negativaca i nevaljalih devojaka.

"Postoji urođeno loše ponašanje u ljudima koje se ponekada može objasniti ili opravdati. Lako je reći da je neko postao kreten jer mu se desilo nešto loše. Međutim, mene zanima da šta ako je neko kreten sam po sebi", istakla je glumica.

Ona je nedavno dala intervju magazinu "Vogue" u kome je prvi put pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o svom raskidu od Stjuarta taunzenda sa kojim je bila u vezi skoro čitavu deceniju. Šarliz je otkrila da uživa u samoći prvi put u životu, jer je konstano bila u vezama od svoje 19. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona voli da bude nevaljala (FOTO)

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Šarliz Teron igraće Zlu kraljicu u filmu "Snežana i Lovac", te je tim povodom izjavila kako obožava da se nađe u ulozi negativaca i nevaljalih devojaka...- Postoji urođeno loše ponašanje u ljudima koje se ponekada može objasniti ili opravdati. Lako je reći da je neko postao kreten jer mu se...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.