Šarić pred Specijalnim sudom

Izvor: NTV.rs, 24.Mar.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić pred Specijalnim sudom

Najtraženiji narko bos sa Balkana Darko Šarić danas se prvi put pojavio pred Specijalnim sudom u Beogradu i negirao da je sa pripadnicima svoje grupe organizovao krijumčarenje ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu. Šarić je rekao da je „sarađivao sa mnogim uticajnim ljudima u ovoj državi“ i zapitao kako su „oni i dalje tu gde jesu, a ja sam ovde“. Sudija je odredio pauzu, suđenje se nastavlja.
Šarić je rekao se ne oseća krivim ni pojednoj optužnici, niti po jednoj tački.
“Sve je to jedna velika laž”, rekao je u kratkom izjašnjenju o krivici i dodao da „još nije optužen samo za zemljotres“.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Šarić: Sarađivao sam sa uticajnima, otkriću ko mi je smestio!

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2014

Najtraženiji narko bos sa Balkana Darko Šarić koji se danas prvi put pojavio pred Specijalnim sudom u Beogradu i negirao da je sa pripadnicima svoje grupe organizovao krijumčarenje ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu,  rekao je da je “sarađivao sa mnogim uticajnim ljudima...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.