Šarić povezan sa ubistvom Pukanića?

Izvor: B92, 12.Feb.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić povezan sa ubistvom Pukanića?

Zagreb -- Crnogorski narkobosovi Duško i Darko Šarić verovatno su povezani s ubistvom vlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, piše zagrebački "Jutarnji list".

Pozivajući se na izvore bliske istrazi o ubistvu hrvatskog izdavača, "Jutarnji" navodi da je do novih saznanja o ubistvu Pukanića USKOK došao putem međunarodne saradnje, a reč je o podacima o više novčanih transakcija između Duška Šarića i pripadnika klana Sretena

Jocića optuženih za Pukanićevo ubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uplaćenih uoči atentata. Veći iznosi novca isplaćeni su preko jedne od kompanija u vlasništvu Duška Šarića i računa jedne kiparske banke.

USKOK-ovi istražitelji dobili su precizne informacije o broju računa, iznosima i datumu uplate, pa će ovih dana prema kiparskim vlastima ići sa zahtevom za proveru spomenutih računa i transakcija Duška Ssarića koji se trenutno nalazi u crnogorskom zatvoru zbog optužbi za pranje novca od prodaje kokaina.

List podseća da su crnogorski mediji nedavno objavili da u zatvoru u Bijelom Polju Šarić ima povlašćeni tretman, da raspolaže laptopom te i dalje rukovodi svojim firmama i kupuje igrače za fudbalski klub Rudar iz Pljevalja, čiji je vlasnik njegova porodica.

Njegov brat Darko, za kojim je već više od tri godine raspisana Interpolova poternica, i dalje je nedostupan, navodi "Jutarnji".

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije, podseća se, nedavno je objavilo kako Darko Šarić u bekstvu i dalje krijumčari drogu iz Južne Amerike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarići povezani i sa ubistvom Pukanića?

Izvor: Mondo, 12.Feb.2012

Crnogorski narkobosovi Duško i Darko Šarć verovatno su povezani s ubistvom vlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, piše zagrebački "Jutarnji list".

Nastavak na Mondo...

"Jutarnji": Šarići povezani sa ubistvom Pukanića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2012

ZAGREB -..Crnogorski narkobosovi Duško i Darko Šarić verovatno su povezani s ubistvom vlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, piše zagrebački "Jutarnji list"...Pozivajući se na izvore bliske istrazi o ubistvu hrvatskog izdavača, "Jutarnji" navodi da je do novih saznanja o ubistvu Pukanića USKOK došao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šarići iza ubistva Pukanića?

Izvor: RTS, 12.Feb.2012

Šarići povezani sa ubistvom Ive Pukanića, vlasnika "Nacionala", piše zagrebački "Jutarnji list", pozivajući se na nova saznanja hrvatskih istražnih organa. ..Crnogorski narkobosovi Duško i Darko Šarić verovatno su povezani s ubistvom vlasnika Nacionala Ive Pukanića, piše zagrebački Jutarnji...

Nastavak na RTS...

Šarići finansirali ubistvo Ive Pukanića

Izvor: Press, 12.Feb.2012

Crnogorski narko-bosovi Duško i Darko Šarić verovatno su povezani sa ubistvom Ive Pukanića, piše zagrebački „Jutarnji list".

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.