Šarić napravio ŠOU u sudnici! Sudija stigao da IZUSTI JEDNO - Darko viknuo UKLJUČEN VAM MIKROFON

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić napravio ŠOU u sudnici! Sudija stigao da IZUSTI JEDNO - Darko viknuo "UKLJUČEN VAM MIKROFON"

Sudija tvrdi da zna svoj posao!

- Zašto u pisanom obrazloženju presude za šverc kokaina niste naveli da ste odbili da mi oduzmete 47 miliona evra jer nije dokazano da potiču od droge, a to ste izgovorili prilikom objave presude? Ja ću vas da tužim!

Ovim rečima obratio se juče optuženi Darko Šarić sudiji Siniši Petroviću, na suđenju za pranje novca stečenog krijumčarenjem kokaina, koje je prethodno odloženo zbog izostanka optuženog Nebojše Jestrovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Šarić je sudiju optužio da mu je narušio pravo na pravično suđenje, kao i da zna "zašto te rečenice nema u presudi i zašto se izricanje presude nije tonski snimalo kao ostatak postupka".

Sudija Petrović mu je objasnio da nema obavezu da tonski snima i objavu presude.

- Moguće je da sam to rekao, ali taj predlog tužioca, kao ni naša odluka da ne oduzmemo imovinu zbog nedostatka dokaza, nije se odnosila na konkretni deo optužbi zbog kojih ste u tom postupku osuđeni - objasnio je sudija.

Nakon što je predložio pretres za četvrtak i ispraznio sudnicu, sudija je pozvao Šarića da priđe veću.

- Nije tačno da ja ne znam svoj posao... - stigao je da kaže sudija, nakon čega mu je Šarić skrenuo pažnju da mu je uključen mikrofon, koji je potom ugasio.

Podsetimo, Šarić je osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca kokaina, a ta presuda nije pravosnažna.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.