Sarić: Tesline ideje i radovi temelj današnjih tehnologija

Izvor: Beta Video, 24.Maj.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarić: Tesline ideje i radovi temelj današnjih tehnologija

BEOGRAD - Kustos Muzeja PTT i organizator tribine Željko Sarić rekao je da je povod današnjeg predavanja ``Teslina simbolika trijade`` na tribini ``Kultura putem pošte``, obeležavanje 125 godina od prve i jedine Tesline posete Beogradu. `` Mi smo to želeli da obeležimo kao PTT muzej, jer je Tesla otac i utemeljitelj radio i bežične komunikacije i ne samo što je radio na poljima elektroenegetike, već je radio i na poljima visokih frekvencija, satelitskih komunikacija, sva danasšnja tehnologija temelji se na njegovim idejama i radovima`` rekao je Sarić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predavanje `` Teslina simbolika trijade``

Izvor: Beta Video, 24.Maj.2017

BEOGRAD - Održano predavanje `` Teslina simbolika trijade`` povodom 125 godina od Tesline prve i jedine posete Beogradu.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.