Šarić: Neće biti trijumfa tužioca

Izvor: Danas, 28.Apr.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Neće biti trijumfa tužioca

Optuženi narko-šef Darko Šarić odbio je juče da se pred Specijalnim sudom izjasni da li je na snimcima presretnutih telefonskih razgovora koje je predočilo Tužilaštvo, njegov glas. - Neću se izjašnjavati ni da li je moj glas, ni na transkripte, po savetu mojih advokata da se sačeka neka sudska odluka. Inače bih se vrlo rado izjasnio da tužilac ne misli da ovde trijumfuje. Jedva čekam da kažem nešto o tome, rekao je Šarić juče sudiji Siniši Petroviću.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nastavljeno sudjenje Šariću: Žargon, psovke i šifre kao priprema za krijumčarenje kokaina

Izvor: Prva.rs, 29.Apr.2014, 15:40

Šarić je danas odbio da kaže sudu da li je na snimcima njegov glas kao i da se izjasni o njihovoj sadržini jer su ga tako savetovali branioci..“Neću se izjašnjavati ni da li je moj glas, ni na traskripte, po savetu mojih advokata da se sačeka neka sudska odluka. Inače bi se vrlo rado izjasnio...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.