Šareno vreme narednih dana

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šareno vreme" narednih dana

U Srbiji će danas ujutru biti sveže, po pojedinim kotlinama i visoravnima kratkotrajna magla, a tokom dana pretezno sunčano i toplo.

Uveče u jugozapadnim i zapadnim, a u toku noći ponegde u centralnim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 11 do 17 C, najviša dnevna od 30 do 33 C, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 17 C, najviša dnevna oko 31 C.

U noći prolazno naoblačenje, u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Izgledi vremena za sedam dana, do 6. septembra:

Do početka naredne sedmice toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 30 do 33 C, a zatim će temperatura biti u postepenom padu.

Tokom dana pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se pojava pljuskova sa grmljavinom i to uglavnom posle podne i uveče.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.