Šarčević i nemački ambasador o dualnom obrazovanju

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević i nemački ambasador o dualnom obrazovanju

Ministar prosvete Mladen Šarčević razgovarao je sa ambasadorom Nemačke u Beogradu Akselom Ditmanom o planovima za reformu obrazovno-vaspitnog sistema Srbije i uvođenje dualnog obrazovanja.

Šarčević je tokom razgovora u Beogradu upoznao ambasadora sa koracima koji su već preduzeti u reformi obrazovanja i najavio pripremu "značajnih odluka i zakonskih okvira sa posebnim težištem na dualno obrazovanje", saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Ditman je izrazio spremnost >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nemačke da finansijski i kroz stručnu saradnju, pomogne Srbiji u procesu uvođenja dualnog obrazovanja.

"Inovativno pristupate problemima, imate veoma ambiciozan plan reformi i možete računati na našu podršku", kazao je ambasador.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.