Šarčević: Železničko-tehnička škola neće biti prodata

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević: Železničko-tehnička škola neće biti prodata

Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da neće biti prodata zgrada Železničko-tehničke škole u Beogradu i da je u pitanju greška.

Komora izvršitelja Srbije objavila je oglas o javnoj prodaji Železničko-tehničke škole, zbog dugova Železnice Srbije u čijem je vlasništvu zgrada škole, a prvo javno nadmetanje za prodaju nepokretnosti zakazano je za 24. januar.

Šarčević je rekao da je njegovo minstarstvo juče uložilo prigovor povodom najavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prodaje zgrade škole.

"Razgovarao sam sa upravom Železnice i danas su moje kolege koje vode te sektore imali sastanak sa ministarkom saobraćaja Zoranom Mihajlović, tako da je netačna informacija da će zgrada škola biti prodata", kazao je novinarima Šarčević.

Kako je naveo, kompleks u kojem je Železniško-tehnička škola čini srednja i visoka škola, učenički i studentski dom i izvesno je da će škola ostati u istom prostoru i da državi treba kadar koji ona školuje.

“Nekakva greška koja je nastala u imovini Železnice biće ispravljena", kazao je Šarčević.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.