Šarčević: Od 1. septembra osnovci u 240 škola samo u jednoj smeni

Izvor: Danas, 01.Jun.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević: Od 1. septembra osnovci u 240 škola samo u jednoj smeni

Ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je da će od 1. septembra u 240 osnovnih škola u Srbiji početi pilot-projekat u okviru koga će djaci ići na časove samo u jednoj smeni, posle koje će ostajati dodatna četiri sata u školi tokom kojih će moći da se bave sportom, rade domaće zadatke, uče strane jezike ili razvijaju preduzetnički duh. Članak Šarčević: Od 1. septembra osnovci u 240 škola samo u jednoj smeni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šarčević: Od 1. septembra osnovci u 240 škola pohađaju časove samo u jednoj smeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019

Ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je da će od 1. septembra u 240 osnovnih škola u Srbiji početi pilot-projekat u okviru koga će đaci ići na časove samo u jednoj smeni, posle koje će ostajati dodatna četiri sata u školi tokom kojih će moći da se bave sportom, rade domaće zadatke,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.