Šarčević: Nisam bio u Beogradu da zovem Stojkovića i nisam znao za probleme

Izvor: Danas, 27.Avg.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević: Nisam bio u Beogradu da zovem Stojkovića i nisam znao za probleme

Ministar prosvete, nauke i tehnološki razvoj Mladen Šarčević rekao je da nije bio u Beogradu kada je genetičar Miodrag Stojković bio u Srbiji i da stvarno nije znao sa kakvim se problemima i dilemama on susreće. Članak Šarčević: Nisam bio u Beogradu da zovem Stojkovića i nisam znao za probleme se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šarčević o Stojkoviću: Namere su mi bile časne

Izvor: Danas, 28.Avg.2019, 07:19

Ministar prosvete Mladen Šarčević kaže za Danas da mu je cilj bio da genetičaru Miodragu Stojkoviću ponudi da se pri Zdravstvenom centru Leskovac dobro opremi laboratorija i da se pokrene novi Institut za genetiku pri Univerzitetu u Nišu univerzitetu, dok se bude završavao Centar za matične...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.