Šarčević: 95 odsto toaleta u školama širom Srbije „dovedeno u red“

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević: 95 odsto toaleta u školama širom Srbije „dovedeno u red“

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da je 95 odsto toaleta u školama širom Srbije "dovedeno u red", a ulaganje u škoslke objekte se nastavlja. Članak Šarčević: 95 odsto toaleta u školama širom Srbije „dovedeno u red“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo prosvete: Postupak za izbor direktora Treće beogradske gimnazije u toku

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja već je reagovalo i ubrzalo postupak raspisivanja konkursa za izbor direktora Treće beogradske gimnazije, saopštilo je to ministartsvo. Članak Ministarstvo prosvete: Postupak za izbor direktora Treće beogradske gimnazije u toku se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.