Sarapa: Progone me, osećam se ugroženo

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarapa: Progone me, osećam se ugroženo

Beogradski novinar Predrag Sarapa, doskorašnji urednik autorske emisije na televiziji Studio B, u današnjem saopštenju upozorava da se "oseća ugroženim, ali da ga to neće sprečiti da govori istinu o cenzuri i medijskom teroru koji se sprovodi nad svim građanima koji ne izražavaju diktirano mišljenje".

Sarapa više nema "Problem", onaj sa Studija B

 

"Obaveštavam vas da su pritisci i neistine koje se plasiraju protiv mene, moje slobode delanja, govora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << življenja već oproban metod koji je korišćen prilikom diskvalifikacija mojih pokojnih kolega", navodi Sarapa.

 

On, pri tome, podseća da je "uvod u ubistvo Slavka Ćuruvije i progon drugih kolega, počeo zastrašivanjem, iskrivljavanjem istine i ućutkivanjem".

 

"Osnovno ljudsko pravo je pravo na slobodu. U mojoj zemlji me progone i zabranjuju mi da radim posao koji sam radio 20 godina, a sve pod parolom kvazi objektivnosti", navodi Sarapa.

 

"U mojoj emisiji gostovali su predstavnici svih stranaka", dodaje Sarapa u saopštenju, "ali i mnogobrojne nestranačke ličnosti".

 

"Osnovni princip gušenja slobode medija", napominje Sarapa, "upravo počinje prebrojavanjem gostiju u emisiji na osnovu partijske, polne, verske, starosne ili neke druge različitosti".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.