Sarajlija pokušao da otme devojčicu

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajlija pokušao da otme devojčicu

Vezir Ismić je, u naselju Vojkovići, opšina Istočna Ilidža, u blizini međuentitetske linije, pokušao da otme 11-godišnju devojčicu iz tog naselja.

"Krivično delo, koje je kvalifikovano kao otmica u pokušaju, desilo se u petak oko 20 sati, na području opšine Istočna Ilidža. S obzirom da se osumnjičeni posle pokušaja uputio u pravcu naselja Hrasnica odnosno Kantona Sarajevo, policijski službenici Stanice javne bezbednosti Istočno Novo Sarajevo u saradnji s MUP-om >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kantona Sarajevo uspeli su vrlo brzo locirati tu osobu i ona je lišena slobode", rekla je Tešić.

Na području Kantona Sarajevo uhapšen je 53. godišnji Vezir Ismić iz Hadžića, kojeg je posle saslušanja, Jasmin Šoše, okružni tužilac Tužilaštva u Istočnom Sarajevu, pustio na slobodu.

Ismić je, u naselju Vojkovići, opšina Istočna Ilidža, u blizini međuentitetske linije, pokušao da otme 11-godišnju devojčicu iz tog naselja.

Uplašena devojčica uspela je da se spasi od napadača koji je pokušao da je uvuče u sivi golf. Pobegla je u obližnju kuću odakle je pozvana policija.

Tešić je dodala da je obavljena kriminalistička obrada i da je devojčica tokom prepoznavanja potvrdila da je reč o osobi koja je pokušalo da je otme.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.