Sarajlija glumi dečka za pare - poljubac 5 €

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2012, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajlija glumi dečka za pare - poljubac 5 €

Jedan Sarajlija dosetio se kako da zaradi na devojačkoj muci. On je objavio oglas u kome sebe nudi kao momka - za pare naravno. Usluge se iznajmljuju pojedinačno, ili sa popustom ako se uzme paket, a najskuplji je ručak sa roditeljima - 500 evra!

Ima cenovnik za sve situacije

 

Sarajlija je dao oglas na jednom bosanskom sajtu sa naslovom "Glumim momka slobodnim curama" sa sve cenovnikom i veoma brzo je postao hit na društvenim mrežama.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Devojka koja ga iznajmi za 15 evra dobija paket od pet poljubaca sa držanjem za struk ili vrat. Ukoliko želi i držanje za guzu, mora da doplati tri evra. Najskuplji su ručak sa njenim roditeljima 500 evra i javna blamaža 350 evra.

 

Ako ima zainteresovanih dama, koje su naprimer od kojih se očekuje da se negde pojave sa partnerom, ili žele bivšeg da učine ljubomornim, predstavljamo vam kompletan cenovnik usluga.

 

 Usluga  Cena

1. Šetnja 5 evra

2. Šetnja i držanje za ruku 7 evra

3. Poljubac u javnosti 5 evra

4. Paket od pet poljubaca uz držanje za struk ili vrat i osmeh (ekstra dodatak držane za guzu) 15 evra (doplata 3 evra)

5. Ručak sa njenim roditeljima 500 evra

6. javno blamiranje (npr. vrištanje pred zgradom da je voli) 350 evra

7. Jedan lajk na Fejsbuku 10 evra

8. Srce na zidu Fejsbuka 2 evra

9. Slika za Fejsbuk 4 evra

10. Vređanje drugarica koje je nerviraju 5 evra

11. "Ozvaničiti" vezu na Fejsu 13 evra

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumi dečka za pare - poljubac 5 €

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2012

Jedan Sarajlija dosetio se kako da zaradi na devojačkoj muci. On je objavio oglas u kome sebe nudi kao momka - za pare naravno. Usluge se iznajmljuju pojedinačno, ili sa popustom ako se uzme paket, a najskuplji je ručak sa roditeljima - 500 evra!..Sarajlija je dao oglas na jednom bosanskom sajtu sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.