Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2013, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevska pjevačica mučila zarobljenika

BRATUNAC - Goran Golub, Srbin rođen u okolini Sarajeva, koji sada živi u Bratuncu, tužiće i zatražiti odštetu, ali i javno izvinjenje od jedne poznate sarajevske pjevačice, koja ga je "mučila na Igmanu", u januaru 1993. godine, kada je sa drugim srpskim zatočenicima iz logora "Silos" kopao rovove i uređivao plato na kom su, za "Alijinu vojsku", pjevale estradne zvijezde iz glavnog grada BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sarajevska diva mučila srpske zarobljenike?

Izvor: Cafe.ba, 19.Jan.2013

Goran Golub tužiće i zatražiti odštetu od jedne poznate sarajevske pjevačice, koja ga je mučila na Igmanu 1993, kada je sa drugim srpskim zatočenicima iz logora Silos uređivao plato na kom su, za Alijinu vojsku, pjevale estradne zvijezde.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.