Saradnja sa Francuskom u domenima onkologije i prevencije HIV

Izvor: Danas, 14.Sep.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja sa Francuskom u domenima onkologije i prevencije HIV

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar sastao se sa ambasadorom Francuske u Srbiji Frederikom Mondolonijem i tom prilikom je istaknuto da borba protiv kancerogenih oboljenja i prevencija HIV predstavljaju zajednički prioritet. Članak Saradnja sa Francuskom u domenima onkologije i prevencije HIV se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nove žrtve Zapadnog nila u Rumuniji

Izvor: Danas, 14.Sep.2018

U Rumuniji su u proteklih pet dana preminule četiri osobe inficirane virusom zapadnog Nila, a ukupan broj žrtava te bolesti koju prenose komarci popeo sa na 21, saopštilo je Ministarsvo zdravlja. Članak Nove žrtve Zapadnog nila u Rumuniji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.