Saradnja Subotice i Brčkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Subotice i Brčkog

BRČKO - Članovi delegacije grada Subotice danas su u Brčkom sa gradonačelnikom Draganom Pajićem razgovarali o mogućnostima investiranja i saradnje u oblasti privrede, komunalnih poslova i kulture.

Pomoćnik gradonačelnika Subotice Branko Francišković, koji je predvodio delegaciju, rekao je da su tokom današnjeg sastanka razmenjena mišljenja o delatnostima u kojima postoje povoljni uslovi za investiranje.

"Veoma smo zadovoljni onim što nam je prezentovano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tako da očekujemo da nam uskoro u posetu dođe delegacija iz Brčko distrikta, kada bi trebalo da učinimo prve konkretne korake na planu saradnje na obostrano zadovoljstvo", rekao je Francišković nakon sastanka.

Gradonačelnik Brčkog Dragan Pajić potvrdio je da će uskoro uslediti poseta delegacije distrikta Subotici kako bi se nastavili započeti razgovori i uspostavili prvi oblici saradnje.

Delegacija iz Subotice razgovarala je danas i sa predstavnicima Privredne komore distrikta Brčko.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.