Saradnja Srbije i Slovačke u oblasti omladine i sporta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Srbije i Slovačke u oblasti omladine i sporta

Memorandum o razumevanju u oblastima omladine i sporta između Srbije i Slovačke potpisan je danas između ministarstva omladine i sporta Srbije i ministarstva obrazovanja, nauke, istraživanja i sporta Slovačke.

Kako se navodi u saopštenju, na ovaj način će se unaprediti bilateralni odnosi i saradnja dve države u oblastima omladine i sporta.

"Jačanje i razvijanje prijateljskih odnosa kroz razvijanje saradnje u oblastima omladine i sporta između dve zemlje biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << realizovano kroz institucionalnu saradnju, razmenu znanja i iskustava u okviru sportske medicine, sportskih stručnjaka, organizacije događaja, zatim kroz nauku i tehnologiju primenjenu u sportu i borbu protiv negativnih pojava u sportu", ističe se u saopštenju.

Takođe, u planu je razmena znanja u oblasti podrške osobama sa invaliditetom, iskustava u sportskom i omladinskom turizmu, omladinskoj politici, projektima i programima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.