Saradnja Ministarstva prosvete i Fonda B92 na sprečavanju raka kože

Izvor: Danas, 04.Apr.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Ministarstva prosvete i Fonda B92 na sprečavanju raka kože

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i predsednik Upravnog odbora fondacije „Fond B92“ Veran Matić potpisali su danas u Beogradu Protokol o saradnji na projektu „Zaštita za sve“, piše u saopštenju za medije. Članak Saradnja Ministarstva prosvete i Fonda B92 na sprečavanju raka kože se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Projekat "Zaštita za sve"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2018

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i predsednik Upravnog odbora fondacije "Fond B92" Veran Matić potpisali su danas protokol o saradnji na projektu "Zaštita za sve", čiji je cilj podizanje svesti o odgovornom ponašanju na suncu i štetnim efektima UV zračenja...Šarčević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bitkoin na bankomatu u IDEA London prodavnici

Izvor: Danas, 04.Apr.2018

U IDEA London prodavnici u Beogradu danas je postavljen bankomat na kojem je moguće kupiti i prodati najpopularnije kriptovalute na svetu - Bitkoin i Lajtkoin. Članak Bitkoin na bankomatu u IDEA London prodavnici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.