Saradnja Kraljeva i Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Kraljeva i Vojvodine

KRALJEVO - U Kraljevu je danas potpisan Sporazum o saradnji Kancelarije za evropske poslove (KEP) Vojvodine i grada Kraljeva, saopšteno je iz KEP-a.

Kako je navedeno u saopštenju, Vojvodina je pružila ruku saradnje Kraljevu, kako bi taj grad još više prepoznao značaj i šanse, koje pruža evropski put.

"KEP će Kraljevu naročitu pomoć pružiti u smislu davanja informacija kako, kad i s kim nastupiti, kad su u pitanju šanse koje tom gradu pruža evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << put", navodi KEP.

Sporazum KEP-a i Kraljeva podrazumeva zajedničko kreiranje evropskih projekata, kao i praćenje i unapređivanje institucionalnih kapaciteta u skladu sa potrebama pridruživanju EU.

Samo u ovoj godini KEP je u Briselu nastupio s više od 250 različitih projektnih ideja od značaja za Vojvodinu, a stečena iskustva promoviše širom Srbije.

Sporazum su potpisali direktor KEP-a Predrag Novikov i zamenik gradonačelnika Kraljeva Milan Samardžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.