Sara društvo darivala vinom

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara društvo darivala vinom

U Bremenu se decenijama proslavlje Dan žena kako u Srpskom kulturnom centru Bremen tako i kao samostalno organizovanje žena koje se okupljaju u restoranima da proslave svoj praznik.

Ove godine je Srpski kulturni centar organizovao igranku uz odličnu muziku, roštilj i domaća vina.

- Proveli smo jedno veoma prijatno veče u druženju - rekla nam je dr Ratomirka Strugar.

Mnoge sunarodnice biraju mirnija mesta za svoje tradicionalno okupljanje u odabranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << restoranima, a za Draganu i Saru Desnicu, Sandru Rangelović, Dragicu i Slobodanku Tomašević je najprijatnije mesto restoran čija je vlasnica Slađana Zdravković.

- Ovde je hrana izvanredna i svi uživamo u našim specijalitetima sa roštilja - kaže Dragana Desnica.

- Volim ovo mesto i zbog naše Slađe, koja nam se uvek pridruži kada isprati redovne goste - dodaje Sandra Rangelović.

- Umemo mi i da zapevamo. Naravno, sve naše hitove - rekla je najmlađa Sara koja je svaku damu darivala flašicom finog penušavog vina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.