Sara Mišel Gelar rodila sina

Izvor: Blic, 25.Sep.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Mišel Gelar rodila sina

Zvezda kultne serije “Bafi, ubica vampira” rodila je drugo dete, sina, kojeg ima sa Fredijem Princem Džuniorem. Sara i Fredi su u braku već deset godina. Poznatom glumačkom paru ovo je drugo dete. Imaju trogodišnju ćerku Šarlot Grejs.

Još uvek nisu objavili ime dečaka.

- Sara (35) i Fredi (36) su presrećni što mogu da objave da je njihova porodica postala veća za još jednog člana - izjavio je predstavnik za štampu poznatog para.

Glumci su se upoznali na snimanju filma “Znam šta ste radili prošlog leta”.

Tada su počeli da se zabavljalju, a u braku su već deceniju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara Mišel Gelar rodila sina

Izvor: B92, 25.Sep.2012

Zvezda serije "Bafi ubica vampira" i njen muž i kolega Fredi Princ DŽunior dobili su drugo dete, a njihova ćerka Šarlot Grejs (3) je dobila brata...''Sara Mišel i Fredi Princ Džunior uzbuđeni su što mogu da objave da su dobili sina prošle nedelje'', rekao je njihov predstavnik za medije magazinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.