Šapić i Nikolić zagrljeni na dodeli diploma!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić i Nikolić zagrljeni na dodeli diploma!

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić objavio je na Tviter profilu fotomontažu, na kojoj su predsednik Nikolić i Šapić zagrljeni i slave završene fakultete.

Šapić se našalio na svoj ali očigledno i predsednikov račun i na društvenoj mreži podelio fotomontažu na kojoj su on i predsednik Srbije zagrljeni, sa "diplomskim" kapama slave završetak fakulteta.

Šapić je ovom fotografijom verovatno aludirao na tekstove u medijima o njegovom doktoratu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao i diplomi predsednika Nikolića.

Inače, Šapić je doktorirao na privatnom Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union, dok je Nikolić svoje studije završio na privatnom fakultetu za menadžment u Novom Sadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.