Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2024, 12:03

Šapić: Zvaću i odbornike Novog DSS na razgovor o gradskoj vlasti, ali ne i Jovanovića

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će, kada se završi ceo izborni proces i proglase rezutati izbora u Beogradu, pozvati sve odbornike, kako bi se videlo da li aktuelna vlast ima većinu u skupštini Grada, uključujući i odbornike Nove Demokratske stranke Srbije (Nove DSS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Šerbula: Šapić je dobio titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024.

Izvor: Danas, 03.Jan.2024

Tijana Šerbula, potpredsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd, navela je da je predsednik Privremenog organa u Beogradu Aleksandar Šapić dobio titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024. godini.

Nastavak na Danas...

Miloš Jovanović: Razumem ljutnju Šapića zbog gubitka većine, ali ovo nije film i on nije u ulozi Gangule

Izvor: Danas, 03.Jan.2024

"Razumem ljutnju Aleksandra Šapića zbog gubitka većine u Beogradu, ali uživeti se ponovo u ulogu "Gangule" i ponašati se shodno tome ne vodi ničemu, jer nismo ni u kakvom filmu", kaže za Danas Miloš Jovanović, lider Novog DSS, komentarišući izjavu odlazećeg gradonačelnika da će pozvati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.