Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2023, 15:16

Šapić: Svaka gradska služba ima čitav set rešenja za uklanjanje priključaka za splavove

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas, komentarišući navode vlasnika splavova na Savskom šetalištu da im je struja isključena tokom noći i bez naloga, da svaka gradska služba, kada izađe na teren, ima "čitav set rešenja", jer bi u suprotnom prekršila zakon.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šapić o uklanjanju splavova na Savskom keju: "Nijedna služba ne može da radi bez izdatih rešenja, obavestili smo vlasnike splavova da je završena procedura"

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, rekao je danas, povodom uklanjanja splavova na Savskom keju, da nijedna državna ili gradska služba ne može da radi bez papira i izdatih rešenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.