Šapić: Srbija mora ravnomerno da se razvija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 13:09

Šapić: Srbija mora ravnomerno da se razvija

Nosilac liste "Pobeda za Srbiju" Aleksandar Šapić rekao je danas da Srbija mora da se razvija ravnomerno, navodeći da je to način da srpska manja mesta i gradovi ne ostanu prazni.

"U današnje vreme veliki gradovi svuda u svetu prazne manja mesta i varoši. Samo ubrzan razvoj saobraćajne i komunalne infrastrukture širom zemlje, ubrzan i ravnomerni ekonomski razvoj može sačuvati od pražnjenja srpska manja mesta i gradove", rekao je Šapić.

"Moramo razvijati Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ravnomerno, jer je samo tako možemo, kako u ljudstvu, tako i teritorijalno sačuvati i zaštititi, a našem narodu omogućiti jednako kvalitetno da živi u svim delovima naše zemlje", poručio je Šapić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.