Šapić (SPAS): Srbija nikada ne sme da postane protektorat

Izvor: Beta, 21.Maj.2020, 12:42

Šapić (SPAS): Srbija nikada ne sme da postane protektorat

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je danas da su strane diplomate uvek dobrodošle, ali da države koje svoje unutrašnje probleme rešavaju pred strancima nisu države nego protektorati, što Srbija nikada ne sme da postane."Svaki stranac je uvek dobrodošao u Srbiju, jer su Srbi gostoljubiv narod. Ali nema tog stranog državljanina ili diplomate pred kojim sam spreman da rešavam naše unutrašnje probleme ili nesuglasice", naveo je Šapić u pisanoj izjavi.On je dodao da narod koji svoje unutrašnje probleme ili nesuglasice rešava pred strancima ne zaslužuje da ima državu, nego protektorat a da Srbija nikada neće biti protektorat.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Stranci da nam rešavaju probleme, nikad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić poručio je danas da su strane diplomate uvek dobrodošle u Srbiju, ali je dodao da im nikad ne bi poverio rešavanje unutrašnjih problema ili nesuglasica...Države koje unutrašnje probleme rešavaju pred strancima nisu države nego protektorati,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.