Šapić: Političari da primene ono što su govorili dok su bili opozicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 12:46

Šapić: Političari da primene ono što su govorili dok su bili opozicija

Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić istakao je da bi Srbija bila mnogo bolja zemlja kada bi političari na vlasti bar malo primenjivali ono što su govorili i što im je smetalo, dok su i sami bili opozicija.

"Svaka opozicija ima mnogo zamerki na aktuelnu vlast, tako je i sa ovom, tako je bilo i sa prethodnom to jest sa sadašnjom vlašću. Kada bi svaki opozicionar kada dođe na vlast primenio samo pola stvari koje su mu smetale dok je bio u opoziciji, Srbija bi bila duplo bolja zemlja nego što je danas", ocenio je Šapić, a navedeno je u saopštenju koje medijima dostavio SPAS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.