Šapić: Ne smeju se uništavati institucije srpskog društva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 12:39

Šapić: Ne smeju se uništavati institucije srpskog društva

Nosilac izborne liste "Pobeda za Srbiju" i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić kaže da je vlast tu da se menja, ali da se ne smeju uništavati institucije srpskog društva jer su one, kako je naveo, veće od svake vlasti.

"Svako se na srpskoj političkoj sceni bori u skladu sa svojim moralnim i ljudskim načelima. Nikada nisam u sklopu političke borbe bio spreman da urušavam srpsku državu ili bilo koju instituciju", poručio je Šapić. On je istakao da je urušavanje sopstvenog društva zarad političkih poena za njega apsolutno neprihvatljivo, preneo je SPAS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Država da ulaže u sport, kulturu i obrazovanje bezrezervno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 12:23

Nosilac izborne liste "Pobeda za Srbiju" i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić poručio je da postoje određene oblasti u koje država mora da ulaže bezrezervno, jer se, kako smatra, samo tako kvalitetno ulaže u svoju budućnost..."Sport, kultura i obrazovanje ne mogu i ne smeju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.