Šapić: Izlazimo na izbore na Novom Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Izlazimo na izbore na Novom Beogradu

Predsednik Srpskog patriotskog saveza i opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da će ta stranka izaći na izbore u toj beogradskoj opštini i u još nekim opštinama i gradovima u Srbiji gde proceni da može da napravi rezultat.

U intervjuu za sutrašnji Blic, on se, međutim, nije izričito izjasnio da li će njegova stranka izaći na parlamentarne izbore.

Šapić je u vezi sa izbornim uslovima rekao da oni nisu bili idealni ni pre 10 ili 15 godina, a "još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manje su idealni poslednjih sedam", ali je ukazao da je "aktuelna vlast odlučila neke stvara da menja nabolje".

"Meni, a verujem i narodu, najvažnije je da se to zaista i desi, a ne da ostane samo mrtvo slovo na papiru... neke izmene nije dovoljno samo doneti, već i primeniti, to jest poštovati", istakao je Šapić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Izlazimo na lokalne izbore na Novom Beogradu i drugim opštinama

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2019

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je zasad sigurno da će SPAS izaći na lokalne izbore na Novom Beogradu i u nekim ili svim beogradskim opštinama, u zavisnosti od potencijala..."Sigurno će tu biti i neke druge opštine i gradovi po Srbiji gde procenimo da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.