Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapekoensea 11. decembra igra prvenstvenu utakmicu

Šapekoensea će utakmicu igrati već 11. decembra, a protivnik će im biti Atletiko Mineiro. Riječ je utakmici posljednjeg kola brazilskog prvenstva.

Otkrio je to predsjednik kluba Ivan Tozo kojeg je to zamolio predsjednik Brazilskog fudbalskog saveza Marko Polo Del Nero, prenosi Goal.

"Razgovarao sam s Del Nerom i rekao mi da će utakmica protiv Atletika Mineira biti veliki događaj u Šapekoensu. Odgovorio sam mu da nemamo dovoljno igrača da zaigraju. Ali, on mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je poručio da imamo juniore, vratit će vam se povrijeđeni", otkrio je Tozo.

"Nije bitan rezultat. Imaćemo utakmicu koju zaslužujemo, koju Šapekoens zaslužuje, koju regija zaslužuje, koju Brazil zaslužuje", dodao je.

Tako će 11. decembra Šapekoensea na najbolji mogući način odati počast nesretno preminulim u avionskoj nesreći u Kolumbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.