MINISTARKA PRAVDE O ZAHTEVU OPOZICIJE ZA ODLAGANJE BEOGRADSKIH IZBORA: “Šokirana sam pre svega nepoznavanjem samog Ustava Republike Srbije”

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2024, 17:27

MINISTARKA PRAVDE O ZAHTEVU OPOZICIJE ZA ODLAGANJE BEOGRADSKIH IZBORA: “Šokirana sam pre svega nepoznavanjem samog Ustava Republike Srbije”

Saopštenje ministarke pravde Maje Popović prenosimo u celosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Predlog opozicije je neustavan i predstavlja svojevrsno pravno nasilje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2024

Ministarka pravde Maja Popović istakla je da je šokirana predlogom opozicije proistekle iz koalicije "Srbija protiv nasilja" ukazujući da je odlaganje beogradskih izbora neustavno. Ona je tako reagovala na predlog opozicije da se donese Ustavni zakon o izmenama i dopunama Ustavnog zakona za sprovođenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KLJUČNIH 48 SATI ZA IZBORE Srbija između kompromisa i bojkota - odluka pada u naredna dva dana: Mogu li vlast i opozicija da se nađu "na pola puta"?

Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 06:01

Da li smo bliži kompromisu ili bojkotu beogradskih izbora 2. juna - pitanje je na koje bismo mogli odgovor da dobijemo u narednih 48 sati nakon današnjeg sastanka vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini i odluke "Srbije protiv nasilja" i koalicije NADA u vezi sa izlaskom pred birače. Analitičari...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.