Saobraćajni kolaps u Sarajevu

Izvor: Blic, 01.Okt.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajni kolaps u Sarajevu

Drugi dan u Sarajevu ne radi tramvajski i trolejbuski saobraćaj nakon što je Elektroprivreda BiH isključila struju Gradskom prevozniku (GRAS) zbog velikog dugovanja.

Tramvaji i trolejbusi su stali juče pre podne, a najvljuje se da bi ponovo mogli biti pokrenuti tokom prepodneva.

Dug GRAS-a za isporučenu, a neplaćenu struju dosegao je više 330.000 KM, odnosno više od 168.000 evra.

GRAS zbog lošeg upravljanja još od rata posluje s gubicima, a gradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćaj u Sarajevu je među najlošijima u region, ocenili su lokalni mediji.

Ministar za obrazovanje, nauku i mlade u ostavci u Vladi Kantona Sarajevo Damir Marjanovć od ranih jutarnjih sati sa tramvajske stanice kod Higijenskog zavoda besplatno privatnim kombijem prevozi građane Sarajeva

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gras uplatio dug za struju, kreću tramvaji i trolejbusi

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2013

SARAJEVO - Javno preduzeće "Elektroprivreda BiH" uključuje struju preduzeću GRAS nakon čega će trolejbuski i tramvajski saobraćaj u glavnom gradu BiH biti uskoro uspostavljen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.