Saobraćajni čunjevi i polivanje vodom dočekali samoproglašenog predsednika

Izvor: B92, 12.Feb.2020, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajni čunjevi i polivanje vodom dočekali samoproglašenog predsednika

Neredi su izbili na aerodromu u Karakasu nakon povratka samoproglašenog predsedniku Huana Gvaida sa putovanja iz SAD.

Gvaido je bio na putovanju tokom kojeg je tražio podršku od stranih lidera.

Problemi su otpočeli kada je Gvaido prolazio imigracionu kontrolu. Dok je razgovarao sa službenicom, Gvaidu je prišla žena koja ga je optužila da je "prodao zemlju".

Ona je nosila crvenu majicu, koju često nose protivnici Gvaida, odnosno pristalice predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolasa Madura.

Rasprava je nastavljena, da bi vrhunac dostigla kada je žena poprskala Gvaida vodom.

Kada je uspeo da se udalji od demonstranata, Gvaido se pridružio grupi njegovih pristalica koje su ga čekale na aerodromu, navodi Raša tudej.

U međuvremenu, oko 200 učesnika protesta se okupilo ispred aerodroma i uzvikivali su "Ubica". To je dovelo do sukoba između dve grupe u trenutku kada je Gvaido izlazio sa aerodroma zaštićen od njegovih pristalica. Gvaido je uspeo bezbedno da uđe u automobil i da se odveze, dok su ga demonstranti šutirali i bacali saobraćajne čunjeve na njega.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEREDI NA AERODROMU U KARAKASU: Pristalice Nikolasa Madura "toplo dočekale" Huana Gvaida (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020

Oko 200 učesnika protesta se okupilo ispred aerodroma i uzvikivali su "Ubica"...Neredi su izbili na aerodromu u Karakasu nakon povratka samoproglašenog predsedniku Huana Gvaida sa putovanja iz SAD...Gvaido je bio na putovanju tokom kojeg je tražio podršku od stranih lidera...Failed coup frontman...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.