Saobraćajna nesreća u Tošinom bunaru, troje lakše povredjeno

Izvor: Beta, 19.Dec.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Tošinom bunaru, troje lakše povredjeno

U saobraćajnoj nezgodi koja se nešto posle ponoći dogodila u Tošinom bunaru na Novom Beogradu lakše su povredjene tri osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Agenciji Beta je rečeno da su povredjeni nakon što im je ukazana pomoć prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zemun.Ekipa Hitne pomoć intervenisala je tokom noći 86 puta, od čega je 15 intervencija na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća na Tošinom bunaru, tri osobe povređene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018

Ekipa Hitne pomoć intervenisala je tokom noći 86 puta..U saobraćajnoj nezgodi koja se malo posle ponoći dogodila u Tošinom bunaru na Novom Beogradu lakše su povređene tri osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Kako je rečeno povređeni su nakon što im je ukazana pomoć prevezeni u Kliničko-bolnički...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.