Saobraćajna nesreća u Istri

Izvor: RTS, 18.Sep.2010, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Istri

Tri osobe teško povređene, a devetoro lakše, u sudaru autobusa "Kroaciabusa" i teretnog vozila sa prikolicom, nedaleko od skretanja za Bale, iz pravca Pule.

U sudaru autobusa "Kroaciabus" i teretnog vozila sa prikolicom, nedaleko od skretanja za Bale, iz pravca Pule, tri osobe su teško povređene, a devet je zadobilo lakše povrede.

Teško povređeni putnici prevezeni su u pulsku Opštu bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć, piše Jutarnji list.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Među putnicima sa lakšim povredama je četvoro stranih turista iz Kine, Velike Britanije i Holandije.

Prema pisanju hrvatskih medija, nesreću je izazvao vozač teretnjaka, koji je vozeći iz Vodnjana prema Puli, iznenada prešao na levu stranu puta i direktno udario u autobus, koji je dolazio iz smera Pule. Prednji deo autobusa je potpuno smrskan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj 13 povredjenih

Izvor: S media, 18.Sep.2010

U sudaru teretnog vozila i autobusa, na putu Pula-Bale, povredjeno je 13 osoba, saopštila je danas hrvatska policija...U autobusu je bilo i turista iz Holandije, Kine i Velike Britanije koji su u sudaru lakše povredjeni...Povredjeni su smešteni u bolnicu u Puli i niko nije u životnoj opasnosti...Prema...

Nastavak na S media...

Sudar kod Pule, povređeni turisti

Izvor: Glas javnosti, 19.Sep.2010, 07:07

PULA - U sudaru teretnog vozila i autobusa, na putu Pula-Bale, povređeno je 13 osoba, saopštila je hrvatska policija. U autobusu je bilo i turista iz Holandije, Kine i Velike Britanije koji su u sudaru lakše povređeni...  Povređeni su smešteni u bolnicu u Puli i niko nije u životnoj opasnosti... ...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.