Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća na putu Podgorica-Bar, poginula jedna osoba

PODGORICA - Jedna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u sudaru tri vozila na magistralnom putu Bar-Podgorica u mjestu Virpazar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 18.50 časova, a saobraćaj na toj dionici puta prekinut u oba smjera, zbog čega su stvorene velike kolone.

U toku je uviđaj.

Ovo je treća saobraćajna nesreća na crnogorskim putevima u protekla 24 sata.

Na putu Budva-Kotor jutros je poginuo dvadesetogodišnji Baranin Vojislav Bokan, šampion Crne Gore u motonautici, dok je u saobraćajnoj nezgodi na putu Cetinje-Podgorica teško povrijeđeno pet osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES U CRNOJ GORI U saobraćajnoj nesreći poginuo policajac

Izvor: Blic, 10.Jun.2018

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Podgorica - Petrovac u mestu Virpazar, potvrđeno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.