Saobraćajna nesreća na obilaznici oko Beograda: Povređeno dete (9)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća na obilaznici oko Beograda: Povređeno dete (9)

Umalo tragedija

U Beogradu su noćas tri osobe, uključujući dete od devet godina, zadobile lakše povrede glave u saobraćajnoj nezgodi, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Pročitajte i:

Nezgoda se dogodila u 21.11 sati na obilaznici oko Beograda, kod Ostružnice, a povređene osobe prevezene su na neurohirurgiju Urgentnog centra, navela je Macura.

Ona je rekla i da se jutros u 7.15 sati dogodio sudar kod Ruzveltove ulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko puta Novog groblja, ali zasad nema informacija da li ima povređenih.

Hitna pomoć noćas je imala ukupno 101 intervenciju, 11 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima i hipertenzičari.

Hitna pomoć je juče obavila 156 intervencija, od kojih su 51 bile na javnom mestu, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teže povrede, dodala je Macura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.